Voňavé perníčky
Porce: 2 plechy
Ingredience:
- 250 g mletých mandlí
- 100 g kokosového cukru
- 2 lžíce skořice
- 2 lžíce rýžové mouky
- 1 lžíce kukuřičného škrobu
- 2 lžíce mandlového mléka
- 2 lžíce javorového sirupu
- 2 lžíce kokosového oleje
- špetka soli
Příprava:
Do velké mísy dejte všechny suché ingredience a dobře promíchejte. K suché směsi přidejte zbylé ingredience a rukama vypracujte těsto.
Vzniklé těsto zabalte do potravinové folie a dejte na hodinu odpočinout do lednice. Troubu předehřejte na 160 stupňů a plech vyložte pečícím papírem.
Z těsta vyválejte plát silný 0,5 cm a vykrájejte různé tvary. Ty přendejte na plech a pečte 10 min, než začnou okraje zlátnout.